Wie zijn wij?

Ik (Leo Neeleman) ben diverse jaren bezig geweest met aandelen, maar vond de winsten niet hoog genoeg en ben daarna overgeschakeld naar andere producten zoals klikken op advertenties, de FOREX (valuta handel) en een speciaal project in samenwerking met een Canadese zakenman. Deze vernieuwde tactiek begon zijn vruchten af te werpen en ik kreeg steeds meer de behoefte om deze kennis te delen met anderen. In september 2013 heb ik vanuit deze gedachte de miljonairsclub opgericht, met destijds enkele leden. Het is geen club waarbij we om de zoveel tijd een bijeenkomst organiseren, de communicatie gaat allemaal per email. Zeer binnenkort komen er vanuit enkele projecten grote bedragen vrij, waarna we verder kunnen uitbreiden.

Club van 1000

Een afsplitsing van de miljonairsclub is de club van 1000. Deze heeft als doel om duizend leden een start te geven om financieel vrij gecoacht te worden door  tijd en geld ter beschikking te stellen.  Dit zal gebeuren aan de hand van mijn boek “Moeiteloos geld verdienen” en met als subtitel “Financiële vrijheid met gemak, gratie en genot”.  Mijn boek komt half oktober uit en daarom zal de coaching per 1 november beginnen.

Hulp voor de club van 1000

Ik ben nu bezig om een drie mensen op te leiden zodat zij mij kunnen helpen met de coaching die per 1 november start.

Deze drie mensen zijn: Ron de Graaff, Gert Koutstaal en Menno Vermeulen. Hieronder stellen zij zichzelf voor.

Ron de Graaff
Mijn naam is Ron de Graaff, ben met pensioen, woon in Hilversum,  ben 36 jaar zelfstandig ondernemer geweest en heb een groot deel van mijn leven in de grafische industrie gewerkt.

De laatste 10 jaar ben ik werkzaam geweest bij de Telegraaf. Daar hield ik me bezig met internet en verkocht advertenties als accountmanager. Ook veel samengewerkt met de afdeling marketing en maakte concepten voor kleine en grote bedrijven. Nu al een paar jaar met pensioen maar stil achter de geraniums zitten is niets voor mij. 

Daarom online mogelijkheden gezocht om dingen te gaan doen waar ik plezier in heb. Van taxichauffeur tot aan telefonisch verkoper behoren dan tot de mogelijkheden. Mijn interesse gaat uit naar gezondheid en geld. De miljonairsclub kwam online bij mij binnen en hier gelezen over de club van 1000 wat een onderdeel is van de Miljonairsclub.

Nadat ik mijn ultieme financiële droom had gemaild (want dat is een begin opdracht) heb ik contact gehad met Leo. Mijn droom werd beloond en ik kreeg toegang tot de club van 1000. Hier heb ik veel geleerd over allerlei financiële programma’s.

Ik ken Leo inmiddels al een paar jaar en toen hij vroeg of ik wat wilde doen in de club van 1000 om mensen te coachen naar financiële vrijheid heb ik geen moment getwijfeld. 

Leo heeft een mooi doe en leerboek geschreven met de titel “MOEITELOOS  GELD  VERDIENEN ” 

De club van 1000 gaat een nieuwe levensfase in en mede door het boek is er in mijn leven in de positieve zin veel veranderd. Ik zou zeggen, welkom bij de club van 1000 en op naar de financiële vrijheid.

Ron


 

Mijn naam is Gert. Binnen de Club van 1.000 coach ik mensen die finanieel hun leven een andere wending willen geven.

In het dagelijks leven ben ik ondernemer.

Ik begeleid bedrijven bij het optimaliseren van hun bedrijfsprocessen en informatievoorziening. Ik doe met name zaken met bedrijven in de bouwkolom. Ik voel mij het beste thuis bij organisaties waarin een complex organisatorisch en ICT-technisch vraagstuk tot een oplossing gebracht moet worden.

Daarnaast doe ik een groot project bij een standaardisatie-organisatie. Deze stichting draagt zorg voor het ontwikkelen en beheren van de wijze waarop de gebouwde omgeving wordt beschreven, zowel tijdens aanbestedingen, ontwikkeling en/of onderhoud en beheer van deze projecten.

Ik heb samen met mijn dierbare vrouw een groot gezin en inmiddels ook al kleinkinderen.

met vriendelijke groet,

Gert Koutstaal

Kloos, Jim Kloos is mijn naam. 


Ik ben een 72 jarige jonge man en tamelijk actief. Enerzijds ben ik gemeenteraadslid in Ridderkerk. Anderzijds zit ik in een aantal besturen hetzij als voorzitter hetzij als secretaris. En ik coach een aantal mensen vooral hen met taalproblemen.  

Daarnaast help ik mensen met hun inkomstenbelasting en / of problemen met de Gemeente, vooral binnen het sociale domein (denk aan WMO/Uitkeringen/Bijzondere bijstand).


O ja ik ben getrouwd en heb twee kinderen. Natuurlijk besteed ik daar wat graag de nodige aandacht aan.


Het probleem bij het doen van investeringen was het vinden van een betrouwbare “buddy”, die je wees op producten met een grote kans van slagen. Iemand dus met een betrouwbaar netwerk voor jouw werkende! Daarom was ik blij Leo te ontmoeten en een aantal van zijn producten uit te proberen. In het boek staat onder meer de Private Deal, Omnium trading, Nigeria en SkyWay. Met deze producten ben ik zeker op weg naar financiële vrijheid als die echt gaan scoren. Of ze dat ook voor jou zullen doen: de toekomst zal het leren. En het kost altijd tijd om doelen te bereiken.


Maar speel alleen met geld, dat je missen kan, want een enkele keer kan het ook wel eens fout gaan. Geld investeren is altijd het nemen van risico’s!
Daarom doe ik wat graag mee aan dit project met als doel ook jou op weg te helpen naar financiële  vrijheid. Het boek gaat je zeker daarbij helpen en met coaching wordt je op weg geholpen. Realiseer je wel, dat het niet alleen gaat om geld verdienen met geld maar ook hoe je met deze rijkdom om wenst te gaan.

Het hoofdstuk over de 3W, driemaal win-win situaties, helpt je daar jouw gedachten hierover te ordenen. Het daarbij behorende huiswerk is een kapstok waaraan je je kan optrekken.


Heel fijn dat de club van 1000 je op weg helpt. Jij investeert maximaal € 1.000 en de club doet er € 1.000 bij. Jij mag ook zeggen € 200 en de club doet er € 200 bij. Maar als je liever eerst de kat uit de boom wilt kijken: heel verstandig besluit. Ga met het boek aan de slag en kijk daarna of er een match is tussen jouw ideeën en die van de club van 1000. De eerste paar maanden mag je zo-wie-zo niet investeren: eerst werken aan jouw “mind set”.


Ik zou zeggen: pak die uitgestoken hand en kijk wat hij voor jou waard zou kunnen zijn. Niet geschoten is in ieder geval nooit raak.