Wie Fivewinds begeleidt

Mijn naam is Gert. Binnen de Club van 1.000 begeleid ik het FiveWinds-investeringsprogramma.

In het dagelijks leven ben ik ondernemer.

Ik begeleid bedrijven bij het optimaliseren van hun bedrijfsprocessen en informatievoorziening. Ik doe met name zaken met bedrijven in de bouwkolom. Ik voel mij het beste thuis bij organisaties waarin een complex organisatorisch en ICT-technisch vraagstuk tot een oplossing gebracht moet worden.

Daarnaast doe ik een groot project bij een standaardisatie-organisatie. Deze stichting draagt zorg voor het ontwikkelen en beheren van de wijze waarop de gebouwde omgeving wordt beschreven, zowel tijdens aanbestedingen, ontwikkeling en/of onderhoud en beheer van deze projecten.

Ik heb samen met mijn dierbare vrouw een groot gezin en inmiddels ook al kleinkinderen.

Heb je vragen en/of opmerkingen dan kun je mij bereiken met het volgende e-mail adres: gkoutstaal73@gmail.com