Wie de Vetonagroup begeleidt

Mijn naam is Ron de Graaff, ben 69 jaar, woon in Hilversum en heb een groot deel van mijn leven in de grafische industrie gewerkt als zelfstandig ondernemer. De laatste 10 jaar ben ik werkzaam geweest bij de Telegraaf als accountmanager. Daar heb ik me bezig gehouden met marketing, veel met internet gewerkt, advertenties verkocht en conceptmatig zaken uitgewerkt. Ik ben nu al een paar jaar met pensioen maar stil achter de geraniums zitten is niets voor mij. Met pensioen betekent voor mij helaas minder inkomsten maar gelukkig nog gezond. Samen met mijn partner en hond proberen wij er het beste van te maken.

Hoe ik bij de club van 1000 terecht gekomen ben?
Onze hond heeft epilepsie en daarom heb ik een crowdfundings actie in het leven geroepen.
Deze is via de mail ook bij Leo terecht gekomen en hij heeft mij erop gewezen dat hij op een andere manier mensen helpt, namelijk 1000 mensen om financieel onafhankelijk te worden met verschillende programma’s. Dit sprak mij aan en vandaar dat ik voor de club wat programma’s
wil begeleiden namelijk Futureadpro en de Vetona group. Het ludieke van de club van 1000 is dat je geen geld maar alleen wat tijd investeert. Naast de club van 1000 kan de miljonairsclub ook een opstap zijn naar financiële onafhankelijkheid. Zoals Leo altijd zegt: De club van 1000 kostje geen cent maar in de miljonairsclub is de investering nooit gratis.

Ron de Graaff