Presentatie over geldsystemen (20/1/22)

INLEIDING Presentatie

Ik heb als speerpunt dit jaar om mij in de verschillende geldsystemen te gaan verdiepen omdat er dit jaar vele uitbetalingen zullen zijn en dat wil ik in goede banen leiden en dat is voor de leden die een grote uitbetaling gaan krijgen ook super belangrijk.

Wees niet naïef en denk niet dat een groot bedrag zomaar overgemaakt kan worden zonder problemen want dat is niet zo.

Ik ben nog steeds lerend hierin en zal deze presentatie om de zoveel tijd bijwerken met nieuwe inzichten en mogelijkheden. Vooral leden die straks veel geld gaan krijgen uit de private deal, Nigeria deal, Omnium trading en TSPI kan ik deze presentatie hartelijk aanbevelen.

Het gaat over crypto en fiat geldsystemen en natuurlijk het omwisselen van crypto naar fiat en andersom.

Klik HIER voor de presentatie.

DISCLAIMER

De presentatie geeft de informatie weer zoals die volgens mij was op de datum dat ik dit onderwerp heb behandeld. Eigen onderzoek is nodig om te bepalen dat deze informatie nog steeds juist is. Ik deel alleen informatie en ben geen financieel adviseur.