Paraiba World presentatie (30/6/22)

INLEIDING presentatie

Ik heb al sinds mei 2020 een account bij Paraiba World en ik heb daar in het verleden wel eens een presentatie over gegeven. Maar het is door een of andere reden op de achtergrond geraakt en doordat ik er tegenwoordig veel over hoor (iemand wilde zelfs mijn bestaande account opkopen) ben ik deze presentatie weer aan het oplijnen.

Wat is er zo speciaal aan Paraiba?
1) Je kunt al meedoen vanaf $25
2) Heb je minimaal $100 geïnvesteerd dan kun je commissie van referrals ontvangen
3) Je mag meerdere accounts hebben
4) Er zijn 5 soort bonussen en hoe meer je investeert des te hoger de bonussen
5) Je hoeft geen netwerker te zijn om van de 5 bonussen te profiteren
6) Je kunt betalen met euro`s en ook met bitcoins
7) De uitbetalingen zijn in euro`s of in bitcoins en vanaf $100

Wil je meer weten klik dan HIER voor de presentatie.

Wil je een eigen account klik dan op mijn referral link.

DISCLAIMER

De presentatie geeft de informatie weer zoals die volgens mij was op de datum dat ik dit onderwerp heb behandeld. Eigen onderzoek is nodig om te bepalen dat deze informatie nog steeds juist is. Ik deel alleen informatie en ben geen financieel adviseur.