OnPassive presentatie (5/5/22)

INLEIDING presentatie

Het blijft goed lopen met OnPassive want een paar weken geleden ben ik de 1000 referrals gepasseerd en heb er nu bijna 1100. Gemiddeld komt er elke dag een referral bij. Steeds meer leden zien de meerwaarde van OnPassive en terecht.

Met slechts 1 account kun je binnen een aantal jaren na lancering de miljoen dollar verdienen. Ik zal dat met een berekening van mijn upline Michael Williams in de presentatie aangeven.

De marketing campagnes zijn gestart in Dubai en het wachten is op de soft lancering om de systemen te testen en dan wordt een GoFounder lidmaatschap meer dan verdubbeld (normaal $97 en dan $200). Belangrijk om nu (pre-launch) nog een lidmaatschap aan te schaffen. Meerdere accounts mag je ook hebben zolang elk account maar een uniek e-mail adres heeft. Ik heb er al 43 !!!

Voor de presentatie van OnPassive klik HIER

Wil je een OnPassive account klik dan op mijn referral link.

DISCLAIMER

De presentatie geeft de informatie weer zoals die volgens mij was op de datum dat ik dit onderwerp heb behandeld. Eigen onderzoek is nodig om te bepalen dat deze informatie nog steeds juist is. Ik deel alleen informatie en ben geen financieel adviseur.