Hyperverse staat op hold (24/1/23)

Hyperverse staat op hold

Vanwege het stilvallen van de uitbetalingen heb ik dit product tot nader order op hold gezet. Als de uitbetalingen eenmaal weer gaan lopen dan haal ik de hold van dit project.

De volgende video is een interview van de CEO van Hyperverse en dat is Sam Lee. Wil je deze video bekijken klik dan HIER.

INLEIDING presentatie

Hyperverse is onderdeel van de Hypertech groep waar Ryan Xu (multi-miljardair) de founder van is. Het is werelds grootste blockchain alliantie.

De minimale opbrengst per dag bij Hyperverse is 0,3% en als je $125 hebt dan kun je herinvesteren.

Hyperverse is opgericht omdat ze minstens 30 miljoen klanten willen krijgen voor de IPO`s die ze naar de markt willen brengen (IPO = Initial Public Offering) en dat doen ze ruimhartig met hun Hyperverse. Met deze IPO`s zijn ze al begonnen aan de man te brengen. Ik zal een paar voorbeelden van aankaarten in de presentatie.

Ik zal in de PowerPoint presentatie in twee delen (eerste deel zonder referrals, tweede deel met referrals) uitvoerig ingaan op alle aspecten van Hyperverse en een korte introductie van de Hypertech groep.

LET OP dit is extra: Je kunt je account zelf beheren of het laten uitbesteden en dan heb je er geen omkijken meer naar. Ik zal aangeven wat ik met uitbesteden precies bedoel.

Wil je een hyperverse account dan dien je deze presentatie bij te wonen. Klik HIER om je te registreren.

Klik HIER voor de presentatie.

Wil je een eigen account dan zijn er twee mogelijkheden:

1) Zelfstandig doen met mij als ondersteuning klik dan op de volgende referrallink.
2) Het werk uitbesteden aan het Kloos team klik dan op de volgende referrallink.

DISCLAIMER

De presentatie geeft de informatie weer zoals die volgens mij was op de datum dat ik dit onderwerp heb behandeld. Eigen onderzoek is nodig om te bepalen dat deze informatie nog steeds juist is. Ik deel alleen informatie en ben geen financieel adviseur.