Een “live” presentatie over het crypto account van Mountain Wolf (24/1/23)

INLEIDING presentatie

Ik laat “live” zien hoe je met het crypto/exchange account van Mountain Wolf dient om te gaan. Dit is in principe het eenvoudigste crypto account met crypto exchange die ik ken.

Het gaat goed want ik heb nu 146 leden die een basic MW account hebben, 1 heeft een standaard MW account en 3 hebben een professionele MW (Mountain Wolf) account. Dus ook handig voor deze leden als ze nog niet zoveel ervaring hebben met Mountain Wolf om hierbij aanwezig te zijn.

Met het Mountain Wolf account kun je ook met euro`s betalen via een debet card en je kunt het ook naar je eigen bank account laten toesturen. Deze feature is er pas bijgekomen voor een professional account.

Het omwisselen van de ene naar de andere crypto gaat heel eenvoudig. Het omwisselen van euro`s/dollars naar crypto (o.a. bitcoin) en andersom ook.

Ik zal ook aangeven wat de limieten zijn van de diverse acties (per dag, per maand en per jaar).

Kortom heb je nog geen eigen crypto account of wil je meer weten over je bestaande Mountain Wolf account dan is dit een must om de presentatie te volgen.

Klik HIER voor de “live” presentatie.

Wil je een Mountain Wolf account dan heb ik hier mijn referral link.

DISCLAIMER

De presentatie geeft de informatie weer zoals die volgens mij was op de datum dat ik dit onderwerp heb behandeld. Eigen onderzoek is nodig om te bepalen dat deze informatie nog steeds juist is. Ik deel alleen informatie en ben geen financieel adviseur.