De pijn pleisters van Lifewave

Na het gebruik van de X39 pleisters van Lifewave ben ik ook gaan experimenteren met de “pijn pleisters” van Lifewave. En met “pijn pleisters” bedoel ik uiteraard dat ze de pijn verminderen of dat de pijn helemaal weggaat. En ik heb dat ervaren. Ongeveer 7 jaar geleden ben ik door een spier gegaan in mijn rechterbovenbeen en daar heb ik altijd last van gehad en nadat ik de “pijn pleisters” had geplaatst was de pijn heel snel verdwenen. Heel bijzonder

De IceWave pleisters heeft een ying en een yang pleister oftewel een min en een plus pleister.  De ene pleister heeft een bruine kern en de andere een witte kern. Je dient de klok methode te volgen om ze te plaatsen. Klik HIER voor het  filmpje hoe je dat dient te doen.  Voor pijn in het hele lichaam dien je ze onder je voeten te plakken. Met de IceWave pleisters kun je 15 behandelingen doen omdat er een in pakje 15 bruine en 15 witte pleisters zitten.

Ik heb twee video`s hoe deze pleisters te gebruiken:

  1. LifeWave IceWave Patches Explained – YouTube
  2. IceWave – Patch Placements – Learn To Patch – Part 1 of 4 – Bing video