De jaarcursus “Moeiteloos Geld Verdienen” (21/9/22)

Per 1 maart 2023 begint voor de derde keer de jaarcursus “Moeiteloos Geld Verdienen”.

Ik zal in deze presentatie aangeven wat de jaartraining inhoudt.

Globaal ziet het traject er als volgt uit:

1) De eerste drie maanden zal het vooral gaan over wat jouw dromen zijn aan de hand van mijn boek “Moeiteloos Geld Verdienen”.

2) Uit het boek van Steve Siebold (“How Rich People Think of in het Nederlands “100 manieren waarop rijke mensen anders denken”) zal ik elke maand twee punten bespreken.

3) Ook zal ik aangeven hoe je negatieve overtuigingen kunt ombuigen naar positieve overtuigingen.

4) Ook technische onderwerpen zullen aan de orde komen.

5) Ik zal voor het eerst de quantum hypnose gaan toepassen zodat je nog sneller de mindset van de rijken gaat krijgen.

6) Als je het eerste jaar met goed gevolg hebt afgelegd dan kun je gratis doorgaan naar de IMGV (“Investeringscoöperatie Moeiteloos Geld Verdienen”) die 16 augustus 2022 is opgericht en daar gaat het dan echt beginnen wat het investeren betreft is. Ik heb zelf al 4 verschillende producten hiervoor aangeschaft o.a. een account bij het veelbelovende OnPassive.

7) Ik beveel aan om de Quantum Manifestatie App te gaan toepassen die in ontwikkeling is. Ik zal daar op deze avond ook over spreken.

8) Je krijgt minstens 1x per maand een groepssessie met mij en 2x per maand te maken met een coach die door mij is opgeleid.

En deze avond zal er ook een coach aanwezig zijn om zich voor te stellen en dat is vanavond Sabine Ost uit België.

En tot en met eind oktober kun je meedoen met 50% korting.

17 december is er een fysieke bijeenkomst met drie bekende gastsprekers Wim Belt, die het voorwoord in mijn boek heeft geschreven, Winston Scholsberg (de Public SpeaKING architect) en Jacqueline van Veggel, die net als ik in de Quantum serie een boek heeft geschreven en haar boek heeft als titel “Ontmoet je Quantum zelf”.

Betaal je voor 17 december de jaarcursus dan mag je hier gratis aan deelnemen en anders is het €25.

Voor een opname van deze jaarcursus klik HIER.