CashFX (24/1/23) staat op hold

CashFX op hold

Vanwege het stilvallen van de uitbetalingen heb ik dit product tot nader order op hold gezet. Als de uitbetalingen eenmaal weer gaan lopen via de debet card dan haal ik de hold van dit project.

INLEIDING

Dit product is net als andere producten die ik promoot onderdeel van de strategie om “Moeiteloos geld te verdienen”. Dus niet alleen CashFX maar je te missen geld over minstens 5 à 10 projecten/producten te verdelen (strategie) en die heb ik ter beschikking bij de miljonairsclub.

Ik laat stap voor stap zien hoe je een debet card kunt aanvragen die binnenkort operationeel wordt (virtueel en fysiek).

Ik laat je zien hoe je met een minimale eenmalige investering van $300 een passief inkomen kunt opbouwen wat kan oplopen tot wel $5 a 6000 per maand en dat zonder referrals en met een kleine inspanning.

En wil je ook familieleden of vrienden erbij betrekken dan is daar een speciale constructie voor welke heel winstgevend is. Op deze manier blijven bijna alle netwerkbonussen binnen de familie of vriendengroep. Wel jammer voor mij want dat scheelt mij geld 😱.

Het pakket van $100.000 kun je met een familie- of vriendenpakket daardoor eerder bereiken. Scheelt wel een jaar en niet alleen voor jezelf maar ook voor de andere personen (familieleden en vrienden).

Je kunt nu ook naast intern upgraden (dollars) en extern upgraden (BTC) nu ook beide doen.
Heb je een bepaald bedrag op je dashboard maar is niet genoeg voor de upgrade dan kun je extern geld (BTC) toevoegen.
Ik laat zien hoe dat moet.

Als je het potentieel ziet van deze investering klik dan HIER voor de presentatie.

Wil je een CashFX account klik dan op mijn referral link.

DISCLAIMER

De presentatie geeft de informatie weer zoals die volgens mij was op de datum dat ik dit onderwerp heb behandeld. Eigen onderzoek is nodig om te bepalen dat deze informatie nog steeds juist is. Ik deel alleen informatie en ben geen financieel adviseur.