Ai.marketing (24/1/23) staat op hold

Ai.marketing staat op hold

Vanwege het stilvallen van de uitbetalingen en ook de softwareproblemen en het ziek zijn van Eugene (CEO) heb ik dit product tot nader order op hold gezet. Als de uitbetalingen weer gaan lopen en de software problemen zijn opgelost dan haal ik de hold van dit project.

INLEIDING presentatie

Ik zal de laatste informatie over dit bedrijf delen. Het is een gigant met meer dan 3 miljoen klanten. Het is geen financieel product en dus niks te maken met vergunningen en KYC (paspoort/proof of address).

Ik vind dit bijzonder leuk omdat je op deze manier heel veel kunt leren over netwerken. Meerdere accounts per persoon is mogelijk. Ik heb er al 12.

De waarde van mijn netwerk is ondertussen tot boven de $54.000 gestegen en ik heb pas de bonus van $500 ontvangen en mijn netwerkwinst is al bijna $2.500 en mijn cashback die ik kan laten uitbetalen is al boven de $1.500 gestegen. Ik beschrijf hiervoor slechts mijn hoofdaccount. Ook winsten op mijn 11 sub accounts. Echt winstgevend is Ai.marketing.

Wil je meer weten klik dan HIER voor de presentatie.

Wil je een eigen Ai.marketing account klik dan op mijn referral link.

DISCLAIMER

De presentatie geeft de informatie weer zoals die volgens mij was op de datum dat ik dit onderwerp heb behandeld. Eigen onderzoek is nodig om te bepalen dat deze informatie nog steeds juist is. Ik deel alleen informatie en ben geen financieel adviseur.