Wie zijn wij?

Wat is de miljonairsclub?

Ik (Leo Neeleman) ben diverse jaren bezig geweest met aandelen, maar vond de winsten niet hoog genoeg en ben daarna overgeschakeld naar andere producten zoals klikken op advertenties, de FOREX (valuta handel) en een speciaal project in samenwerking met een Canadese zakenman. Deze vernieuwde tactiek begon zijn vruchten af te werpen en ik kreeg steeds meer de behoefte om deze kennis te delen met anderen. In september 2013 heb ik vanuit deze gedachte de miljonairsclub opgericht, met destijds enkele leden. Het is geen club waarbij we om de zoveel tijd een bijeenkomst organiseren, de communicatie gaat allemaal per email. Zeer binnenkort komen er vanuit enkele projecten grote bedragen vrij, waarna we verder kunnen uitbereiden.

 

Club van 1000

Een afsplitsing van de miljonairsclub is de club van 1000. Deze heeft als doel om duizend leden financieel vrij te krijgen zonder dat ze er zelf ook maar een cent voor hoeven te investeren. Dit gaat geheel op kosten van de miljonairsclub. Het enige wat de leden hiervoor dienen te doen is hun financiƫle droom op papier te zetten, om vervolgens de door de miljonairsclub bedachte strategie uit te voeren omtrent een aantal digitale producten.

Hulp voor de club van 1000

Sinds een aantal maanden heb ik hulp in de vorm van Menno Vermeulen. Hij stelt zichzelf voor.

 

 

Hallo Club van 1000,

Ik ben Menno. Ik ben de afgelopen tijd vooral op de achtergrond aanwezig geweest. Zo houd ik al een tijd de website bij en houd ik mij vooral bezig met het onderzoeken en testen van (nieuwe) producten. Ik ga de komende tijd wat meer zaken met betrekking tot de club van 1000 op mij nemen, dus mocht je vragen hebben dan kun je vanaf heden ook bij mij terecht via miljonairsclub@gmail.com Het is de bedoeling dat ik later een eigen mail adres krijgt als ik de werkzaamheden gedeeltelijk en later geheel gaat overnemen van Leo Neeleman.

Tot snel!