Wie zijn wij?

Ik (Leo Neeleman) ben diverse jaren bezig geweest met aandelen, maar vond de winsten niet hoog genoeg en ben daarna overgeschakeld naar andere producten zoals klikken op advertenties, de FOREX (valuta handel) en een speciaal project in samenwerking met een Canadese zakenman. Deze vernieuwde tactiek begon zijn vruchten af te werpen en ik kreeg steeds meer de behoefte om deze kennis te delen met anderen. In september 2013 heb ik vanuit deze gedachte de miljonairsclub opgericht, met destijds enkele leden. Het is geen club waarbij we om de zoveel tijd een bijeenkomst organiseren, de communicatie gaat allemaal per email. Zeer binnenkort komen er vanuit enkele projecten grote bedragen vrij, waarna we verder kunnen uitbreiden.

Club van 1000

Een afsplitsing van de miljonairsclub is de club van 1000. Deze heeft als doel om duizend leden financieel vrij te krijgen zonder dat ze er zelf ook maar een cent voor hoeven te investeren. Dit gaat geheel op kosten van de miljonairsclub. Het enige wat de leden hiervoor dienen te doen is hun financiële droom op papier te zetten, om vervolgens de door de miljonairsclub bedachte strategie uit te voeren omtrent een aantal digitale producten.

Hulp voor de club van 1000

Vanaf heden heb ik hulp in de vorm van Ron de Graaff, Gert Koutstaal en Menno Vermeulen. Hieronder stellen zij zichzelf voor.


Mijn naam is Ron de Graaff, ben 70 jaar, woon in Hilversum en heb een groot deel van mijn leven in de grafische industrie gewerkt als zelfstandig ondernemer. De laatste 10 jaar ben ik werkzaam geweest bij de Telegraaf als accountmanager. Daar heb ik me bezig gehouden met marketing, veel met internet gewerkt, advertenties verkocht en conceptmatig zaken uitgewerkt. Ik ben nu al een paar jaar met pensioen maar stil achter de geraniums zitten is niets voor mij. Met pensioen betekent voor mij helaas minder inkomsten maar gelukkig nog gezond. Samen met mijn partner en hond proberen wij er het beste van te maken. 

Hoe ik bij de club van 1000 terecht gekomen ben;

Onze hond heeft epilepsie en daarom heb ik een crowd funding actie in het leven geroepen.  Deze is via de mail ook bij Leo terecht gekomen en hij heeft mij erop gewezen dat hij op een andere manier mensen helpt, namelijk 1000 mensen om financieel onafhankelijk te worden met verschillende programma’s. Dit sprak mij aan en vandaar dat ik voor de club wat programma’s wil begeleiden namelijk Futureadpro en de Vetona group.  Het ludieke van de club van 1000 is dat je geen geld maar alleen wat tijd investeert. Naast de club van 1000 kan de miljonairsclub ook een opstap zijn naar financiële onafhankelijkheid. Zoals Leo altijd zegt: De club van 1000 kost je geen cent maar in de miljonairsclub is de investering nooit gratis.  

Ron de Graaff 


Hallo Club van 1000,

Ik ben Menno. Ik ben de afgelopen tijd vooral op de achtergrond aanwezig geweest. Zo houd ik al een tijd de website bij en houd ik mij vooral bezig met het onderzoeken en testen van (nieuwe) producten. Ik ga de komende tijd wat meer zaken met betrekking tot de club van 1000 op mij nemen, dus mocht je vragen hebben dan kun je vanaf heden ook bij mij terecht via miljonairsclub@gmail.com

Tot snel!

Mijn naam is Gert. Binnen de Club van 1.000 begeleid ik het FiveWinds-investeringsprogramma.

In het dagelijks leven ben ik ondernemer.

Ik begeleid bedrijven bij het optimaliseren van hun bedrijfsprocessen en informatievoorziening. Ik doe met name zaken met bedrijven in de bouwkolom. Ik voel mij het beste thuis bij organisaties waarin een complex organisatorisch en ICT-technisch vraagstuk tot een oplossing gebracht moet worden.

Daarnaast doe ik een groot project bij een standaardisatie-organisatie. Deze stichting draagt zorg voor het ontwikkelen en beheren van de wijze waarop de gebouwde omgeving wordt beschreven, zowel tijdens aanbestedingen, ontwikkeling en/of onderhoud en beheer van deze projecten.

Ik heb samen met mijn dierbare vrouw een groot gezin en inmiddels ook al kleinkinderen.