Wie STT begeleidt

Hallo lieve mensen,
Leo Neeleman heeft mij gevraagd om mij voor te stellen aan de leden van de Club van 1000 en dus doe ik dat, ook al zijn er velen in de Club die mij reeds kennen.
Mijn naam is Johan Uyttendaele en de meesten noemen mij, Jo of de Jo, omdat ik de naam Johan niet graag hoor.

Ik ben een Vlaamse Belg van het bouwjaar 1956 en ter wereld gebracht in het Gewezen Belgisch Congo.

Vanaf mijn vierde levensjaar ben ik opgegroeid in Antwerpen op de Linkeroever;  later heb ik een technische scholing gevolgd op de rechteroever van de Wester-Schelde in Antwerpen-centrum.

Als Keur-Onderofficier was ik 17 jaren te werk gesteld in Duitsland bij de Belgische Strijdkrachten te Ludenscheid(in Kwartier Hellersen v 1977 tem 1994) waar ik door de jaren heen ook budgetten in goede banen moest houden maar in 1992 kreeg ik gezondheidsproblemen; in 1994 verhuisden we samen met vele andere Be-militairen naar ons vaderland en in mijn geval was dat in de buurt van Sint-Niklaas, daar mijn vrouw en ik een woning gebouwd hadden te Stekene(Oost-Vlaanderen).

Jammer genoeg werden de gezondheidsproblemen, jaar na jaar, ernstiger en in 2004 heeft het Min. V Landsverdediging, mij met pensioen gesteld, wegens CVS en Fibromyalgie; zoiets gaat gepaard met een stevige hap in de persoonlijke financiën waardoor het leven er niet eenvoudiger en vrolijker door werd.
2006 had ik een echtscheiding en daarna ging het van kwaad naar erger oa daar ik nog een woning aangekocht had, die nog niet volledig afgewerkt was en met een stevige lening er op.
Daar ik het niet meer voor mekaar kreeg, om alles af te werken in die woning en het financieel heel lastig kreeg, om de touwtjes aan mekaar te knopen besloot ik, begin 2008, om naar het buitenland te trekken, om met mijn rente, meer te kunnen doen dan alleen boodschappen doen en rekeningen te betalen.

Ik geloof niet in toeval en toen ik in Bulgarije, in oktober 2008, een lieve vrouw leerde kennen, die het samen met haar dochter, het ook wel zagen zitten, om met mij, het leven verder te zetten, werd Bulgarije in april 2009 mijn officiële verblijfplaats(ingeschreven in het Bevolkingsregister v d Be-Ambassade te Sofia).

In 2010 werd mijn woning in Be verkocht, met verlies, want de woning was te duur aangekocht, juist voor de grote crisis begon op de woningmarkt.
Over de jaren heen, sedert mijn echtscheiding, heb ik heel veel geld verloren en toen ik nog niet lang een appartement gekocht had, aan de Bulgaarse kust, kreeg ik nog een heel naar afscheid’s-geschenk van de Belgisch Dienst voor Financiën, met name, het verschil van de Beschrijving’s-Rechten(verschil klein en groot Beschrijf) plus een boete van 33% er bovenop, omdat ik mijn adres geen 36 maanden op de verkochte woning behouden had(3 maanden te weinig), met het gevolg dat ik +-11.825Euro moest terug betalen aan vadertje staat. Die som is ondertussen in delen afbetaald(pfewww).
Toen mijn vriendin, die chef-kok was, een ongeval aan haar voet kreeg, werd het financieel plaatje alweer minder rooskleurig en omdat wij de (stief-) dochter haar studies, Recht, niet wilden stopzetten, ben ik op zoek gegaan om financieel sterker te worden en tijdens het vele zwerven op het internet en FaceBook, leerde ik, via-via, Leo en de Club van 1000, kennen.
Leo en de club hielpen mij vooruit, samen met nog enkele anderen, om het gezin te blijven ondersteunen en 1 van mijn doelen, mensen helpen, fysiek hulp(voeding) of om financieel sterker te worden(zonder er zelf, armer, van te worden), waar, te maken. Financieel sterker worden was een toch met vallen en opstaan maar als ex-militair geef je niet snel op.

Zoals velen, ben ik, geen genie of geen perfect mens en vele zaken in de financiële wereld zijn voor mij ook nog een leerschool maar met samenwerking en eerlijkheid kan men heel veel bereiken.

Leuzen die ik meedraag.:
– Ik geloof niet in toeval.
– Samen sterk.
– Ik ben nog jong(smile) en moet nog veel leren.
– De 3 V’ s in het hart.:  Vriendschap + Verbondenheid + Vertrouwen.

Uit dankbaarheid naar leo en de Club toe, ga ik jullie helpen met een leuk passief programma, waarmee Leo, mijn up-line(Damien) en ik, ervaring mee hebben.

mvg,

De Jo.