Wie Resonance Capital begeleidt

Beste leden van de Club van 1000,

Mijn naam is Henri Schreurs,  getrouwd met een hele lieve vrouw die er 24/7 voor mij en de kinderen is. (Zij is mantelzorger voor mij, en doet dat met heel veel plezier)

Heb zelf altijd hard gewerkt voor mijn gezin en onze toekomst, tot mijn gezondheid mij in de steek liet, je ziet ook dan ook direct wat dit met je vrienden doet. Echte vrienden blijven naast je staan, maar heb er ook meerdere verloren waarvoor je dus geen meerwaarde meer was, omdat je niet meer kon doen wat zij wel allemaal konden doen met hun gezinnen.

Jarenlang leven wij al van minimale middelen en ik kan je vertellen dat dit niet makkelijk is met 2 opgroeiende kinderen waarvan er 1 een beperking heeft, en dan heb ik het nog niet over mijzelf die al vanaf 2009 met zijn gezondheid kwakkelt. Ik ben maandelijks enkele dagen in het ziekenhuis om te kijken of alles nog aanslaat en om mijn gezondheid toestand in de gaten te houden. (Des te meer de grote waardering voor mijn vrouw die alles doet wat binnen haar mogelijkheden ligt)

Ik weet inmiddels dat ik niet meer beter zal worden en dat mijn gezondheid verder achteruit zal gaan, maar het positieve is dat ik er wel 100 jaar oud mee kan worden. Wil er nu vooral zoveel mogelijk aan doen om mijn vrouw en kinderen straks de rust te kunnen geven die zij verdienen, en daarnaast mensen te helpen die in net zo’n situatie zijn beland waar wij nu in zitten.

Ik ben medio februari 2017 op internet tegen de miljonairsclub/club van 1000 aangelopen, na alles te hebben gelezen begreep ik dat dit mijn kans zou zijn om financieel onafhankelijk te kunnen worden. Heb ook direct gemaild en spoedig kreeg ik een reactie terug met het verzoek om mijn ultieme financiële droom op te sturen.

Ik heb dit direct gedaan en kreeg zeer kort hierna een positieve reactie en de mogelijkheid om te starten.                      

Ik ben toen begonnen met LikesXL, echter liep ik hierbinnen op het moment dat men bezig was met het opstarten van LikesXL Int. en hier dus de verdiensten hard achteruitliepen, ondanks dat bleef ik doorgaan.                                                                                                               
Ik doe LikesXL nog steeds en maak het pakket wat ik heb gekregen af omdat ik vind dat dit niet voor niets in mij geïnvesteerd is.

Ik kan deze inkomsten altijd gebruiken voor bijvoorbeeld de aanschaf van een membership van LikesXL int.

Ondanks de valse start die ik heb gehad met LikesXL, ben ik dus blijven doorzetten en op dit moment zover dat ik in meerdere programma’s actief ben, en dagelijks mag zien hoe mijn werkkapitaal groeit.

Natuurlijk hoop ik hier binnenkort de vruchten van te kunnen plukken, en ben hiervoor de Club van 1000 dan ook zeer dankbaar dat ik deze kansen heb mogen krijgen en nog steeds krijg.

Op dit moment ben ik mij verder aan het verdiepen in Resonance-Capital, waarvan ik uw contactpersoon ben geworden.

Ik probeer met alles wat ik in mij heb om dit ook samen met de leden die hier nu instappen en in de toekomst zullen instappen tot een groot succes te maken.                                                      
Mocht je hierover dus vragen hebben dan hoor ik dat graag op: (email adres via leden pagina)

Ik hoop hiermee een klein beetje te hebben laten zien wie ik ben, en eenieder een positieve boost te hebben gegeven, om vooral door te gaan met hun ultieme financiële droom voor ogen.

Met vriendelijke groet,

Henri Schreurs