Wie LTC begeleidt

Dag toekomstige LTC’er,

 

Mijn naam is Karel van der Bijl. Eind april 2017 heb ik mijn 1e AOW-uitkering ontvangen. Drie keer getrouwd – mijn 2de vrouw is overigens mijn 3de vrouw – 3 kinderen en 5 kleinkinderen.

Was als makelaar lid van de NVM en maakte o.a. deel uit van de Commissie Marketing en Communicatie en was tevens jarenlang bestuurslid van de NVM afdeling ’t Gooi. Na 30 jaar verkocht ik begin 2001 een zeer succesvolle makelaarspraktijk met kantoren in Blaricum en Laren. Medeontwikkelde daarna een monumentenpand in Amsterdam. Was vervolgens als makelaar bij Franse projecten betrokken en woonde daartoe in 2006 voor het merendeel En France.

Na een 3-jarige burn-out – en ik mijn verworven kapitaal tussentijds weer kwijtraakte – vroeg ik mij op af … hoe bereik ik een stressvrijer leven?

Zonder alsmaar herhalende werkzaamheden te moeten blijven verrichten … En met de inmiddels opgebouwde eigen ervaring weet ik dat … FINANCIËLE ZORG VOOR DE MEESTE MENSEN DE BELANGRIJKSTE STRESSBRON IS. En tevens reden #1 is voor echtscheiding … Kortom, een stressvrij leven begint volgens mij voor velen met de zekerheid van een vast maandelijks terugkerend inkomen.

En daar komt Leo Neeleman in beeld! Iemand die – net als ik – mensen wil helpen financieel vrij te maken door met name te werken aan het opbouwen van passief inkomen!

Een van de verdienmodellen die Leo – om jou te helpen – heeft omarmt is … Lions Trading Club. December vorig jaar in Manchester gestart en sinds eind april dit jaar ook met een kantoor in het Zwitserse Zürich.

LTC doet aan beleggen in Forex, Copytrading, Cryptocurrency, ETH trading en afgeleiden daarvan.

Lions Trading Club heeft een zeer professionele Support die je dagelijks tijdens kantooruren kunt bereiken via Live chat, hotline of email.

De ROI (return on Investment) die LTC uitkeert aan de deelnemers is afhankelijk van het Investment plan dat je kiest … en kan zijn A. Tot 1,5% per dag voor 90 dagen (Standard met dagelijkse compounding of) B. Tot 1,5% per dag voor 90 dagen (Standard Simple zonder dagelijkse compounding) B. 4% per week voor 24 weken (Silver) C. 20% per maand voor 12 maanden(Gold) D. 15% per maand voor (Life Time) Bij de plannen A., B. en C. komt het bedrag dat je investeerde weer voor jou ter beschikking. Daarna kun je besluiten wat je met het geld doet … (deels) opnemen of opnieuw investeren. Dat laatste is uiteraard raadzaam als je een groeiend vermogen wilt ontwikkelen!

Als sponsor van Leo help ik al ‘zijn’ mensen die behoren tot zijn Club van 1000 en die via zijn onderstaande een account openen bij LTC.

Leo zal dan $50 in jouw account plaatsen, waarna jij het geld moet activeren. Daarvoor heb ik een stap-voor-stap plan gemaakt. Deze kun je vinden bij “Hoe LTC werkt“.

Wat jij moet doen om startgeld van Leo te krijgen staat bij “het kwaliteitssysteem” !

Voor nu een Welvarende van

Karel van der Bijl