De club van 1000

Financiële wensen

Wie wil er altijd genoeg geld hebben? Wie wil niet graag de vakantie waar je vroeger geen geld voor had? Wie wil niet de auto of de boot die je graag wilde, maar waar je vroeger geen geld voor had? Of het droomhuis? Of eerder stoppen met werken of misschien helemaal niet meer werken. Heb je veel financiële verlangens dan ben je hier aan het juiste adres. Een onderdeel van de miljonairsclub is de club van 1000 en wil 1000 personen begeleiden tot haar/hem financiële vrijheid of financiële onafhankelijkheid. Maar wel op een bewuste manier en dat wil zeggen mocht jij je geld op de een of andere manier weer kwijtraken dan ben je altijd weer in staat om financieel vrij te worden omdat je de methode kent om dat te worden.

Het zal trouwens ook een verandering in je denken vragen omdat de meeste mensen niet geloven dat ze financieel vrij kunnen worden. Dus dat is de eerste gedachte-verandering. Geloven dat het ook voor jou is weggelegd. Ook daar zullen we aan werken.

De club van 1000

Als alles goed gaat de komende maanden dan zal ik genoeg geld hebben om een droom van mij te kunnen verwezenlijken en dat is 1000 mensen bewust financieel onafhankelijk maken. Dit wil ik doen door voor iedereen 1000 euro opzij te zetten en dat te gaan gebruiken om diverse inkomensstromen op te zetten. Hier zal ik tezijnertijd op terug komen. Het zal niet zo zijn dat ik jullie allemaal persoonlijk ga begeleiden want met 1000 mensen is de dag daarvoor te kort 🙂 Ik zal hiervoor mensen selecteren. Elk zo’n iemand dient dan een expert te zijn op zo’n inkomstenstroom en aan die persoon kun je dan al je vragen stellen en hij/zij zal er dan voor zorgen dat alles moeiteloos verloopt. Ik wil dit op een professionele manier benaderen zodat mijn droom tot werkelijkheid wordt gebracht. Uiteraard hou ik de supervisie en als er problemen zijn dan kun je mij daar natuurlijk altijd op aanspreken.

Je kunt je nu al opgeven maar daar is wel een voorwaarde aan verbonden en dat is dat je mij jouw ultieme financiële droom vertelt en deze droom sturen naar miljonairsclub@gmail.com Dat is toch niet zo moeilijk 🙂
P.S.
Je hebt hiervoor wel minimaal een laptop of PC met internetverbinding voor nodig. Heb je dat niet dan vraag je hulp aan anderen. Misschien willen die dan ook wel mee doen met de club van 1000. Ik zoek de mensen eerst in mijn eigen netwerk en als ik merk dat ik iedereen heb die ook echt mee willen doen dan ga ik buiten mijn netwerk naar de benodigde mensen zoeken. Tweede helft van dit jaar wil ik starten als de benodigde gelden eenmaal binnen zijn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *